Skip to content

Παρουσίαση Βιβλίου – Notebook: Pastries For Restaurants

    Παρουσίαση Notebook

    Στις 3 Νοεμβρίου 2021, στο The Box Athens, οργανώθηκε μία “διαφορετική” παρουσίαση βιβλίου στα πλαίσια της νέας κυκλοφορίας του πρώτου βιβλίου του pastry chef Σπύρου Πεδιαδιτάκη, Notebook: Pastries For Restaurants.

    Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν φωτογραφικό υλικό του βιβλίο μέσα από την έκθεση του food photographer Νίκου Παλιόπουλου, o οποίος ήταν ο άνθρωπος που “παρακίνησε τον Σπύρο να δημιουργήσει το πρώτο του βιβλίο” όπως εξήγησε κατα την διάρκεια της ομιλίας του. Το αποτέλεσμα πολύχρωμο και μοναδικό με τις δημιουργίες του Σπύρου Πεδιαδιτάκη σε πρώτο πλάνο.

    Πολλοί ήταν οι φίλοι, συνεργάτες, chefs και pastries chefs, ανάμεσά τους ο Στέλιος Παρλιάρος, ο Γιάννης Λουκάκος και ο Τάσος Μαντής, που παρευρέθηκαν για να ευχηθούν αλλά και να πουν δυο λόγια για το “καλό παιδί του χώρου” όπως τον αποκάλεσαν.

    Ο chef Άνταμ Κοντοβάς, o pastry chef Θέμος Ρίγας και ο Philippe Marand από την Cacao Barry ήταν αυτοί που προσθέτοντας λίγα λόγια κατά την διάρκεια της εκδήλωσης συγκίνησαν, αστειεύτηκαν αλλά και εξήγησαν γιατί ο ταλαντούχος Σπύρος Πεδιαδιτάκης αξίζει τα καλύτερα. 

    Όλοι οι παρευρισκομένοι έφυγαν παίρνοντας μαζί τους ένα αντίτυπο του Notebook και μία γλυκιά δημιουργία, ένα turron με λευκή σοκολάτα, raspberry, yuzu και βανίλια. 

    Μία ήταν η ευχή που κυριάρχησε αυτή την βραδιά: Καλοτάξιδο!